Refrigeration Engineering and Technology

ISSN-print:0453-8307
ISSN-online:2409-6792
ISO:26324:2012

Партнери

Промисловий холод

Виставка «Промисловий холод» є головною подією холодильної галузі України. На виставці представлено: промислове холодильне обладнання, кондиціювання повітря і вентиляція, контрольно-вимірювальні прилади і автоматика, обладнання та аксесуари для монтажу, ремонту, експлуатації. У виставці беруть участь провідні українські та зарубіжні виробники та дистриб'ютори.

«Промисловий холод» проходить одночасно з виставками «Сховища фруктів, овочів, ягід», «МаРГо Магазин» і «Франчайзинг» (організатор - виставкова компанія «Євроіндекс»), а також «Тепличне господарство» та «Клуб садівників» (організатор - виставкова компанія S-TEAM). Комплекс цих подій створює інтерактивну майданчик для спілкування професіоналів всіх суміжних ринків.

Щорічно виставку відвідують фахівці великих торгових організацій і харчових переробних підприємств, промислових підприємств, представники проектно-монтажних і будівельних фірм, інжинірингових компаній, представники транспортно-логістичних підприємств, холодильних складів, керівники та фахівці агрофірм і фермерських господарств.

Виставка «Промисловий холод» - щорічне місце зустрічі виробників, постачальників і споживачів промислового холодильного обладнання для активних переговорів і укладення вигідних контрактів.

Міжнародна Академія Холода Українське Відділення

Міжнародна Академія Холода Українське Відділення (МАХ УВ) - громадська організація, що об'єднує провідних вчених і фахівців холодильної та кріогенної техніки, техніки кондиціонування повітря, технологій зберігання і переробки харчових продуктів, машин і агрегатів харчових виробництв, екології, підготовки кадрів.

Міжнародний інститут холоду

Міжнародний інститут холоду (МІХ) є єдиним незалежним міжурядовим науково-технічною організацією, яка сприяє поширенню знання всіх холодильних галузях, у тому числі про кріогенної техніки і системах кондиціонування, холодного ланцюга, холодильних процесах і обладнанні, хладагентах і теплових насосах.

Основні питання, розглянуті МИХ включають продовольчу безпеку, здоровоохраненіе, енергозбереження та енергоефективність, глобальне потепління і виснаження озону.

Одеська національна академія харчових технологій

Науково-навчальний центр з підготовки кадрів для харчової та переробної промисловості.

Науково-технічна бібліотека Одеської національної академії харчових технологій

Діяльність науково-технічної біблиотеки академії спрямована на забезпечення її відповідності бібліотеці інноваційного типу завдяки підвищенню якості інформаційного та бібліотечно-бібліографічного обслуговування користувачів.